Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA

Hasta olduğunuzu düşünerek ziyaretinize gelenlerle aranızda geçen duygusal ortamı anlatan bir hikâye yazınız.

Hasta olduğunuzu düşünerek ziyaretinize gelenlerle aranızda geçen duygusal ortamı anlatan bir hikâye yazınız. ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Hasta olduğunuzu düşünerek ziyaretinize gelenlerle aranızda geçen duygusal ortamı anlatan bir hikâye yazınız.

Soru: Hasta olduğunuzu düşünerek ziyaretinize gelenlerle aranızda geçen duygusal ortamı anlatan bir hikâye yazınız.

Cevap:

İYİ Kİ VARSINIZ

Üç gündür okula gidemiyordum. Çok ağır bir grip hastalığı geçiriyordum. Artık canım iyice sıkılmış ve çok bunalmıştım. Günlerdir gördüğüm tek şey odamın tavanıydı diyebilirim. Kapının çalındığını duydum, annemdi.

_ Oğlum girebilir miyim, dedi.

_ Tabii anneciğim, dedim.

Meğer arkadaşlarım Mert ve Ali annemi aramış. Beni görmek istiyormuş. Ne kadar sevindiğimi anlatamam. Doktor, herkes maske takarsa kısa süreliğine ziyaret olabilir, demişti. Annem onlara maske takarak benimle görüşebileceklerini söyledi. Onlar da öyle yaptı, maske takarak yanıma geldiler. Önce uzun uzun güldük çünkü maskeyle hepimiz çok komik gözüküyorduk. Bana teker teker geçmiş olsun dediler, hâlimi hatırımı sordular. Sanki onlar odaya girdikleri anda iyileşmeye başlamıştım. Arkadaşlarımı çok özlemişim, onları görmek bana çok moral verdi. Sınıftaki tüm arkadaşlarımın ve öğretmenlerimin de selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Mutluluğum daha da arttı. Ben de onlara selamları gönderdim.

Doktor, ziyaretlerin kısa sürmesi gerektiğini söylemişti ve arkadaşlarım da bunu biliyordu. Onun için istemeyerek de olsa müsaade istediler. Uzaktan uzağa vedalaştık arkadaşlarımla. Arkalarından seslendim son olarak: İyi ki varsınız, iyi ki varsınız!

***7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları Dörtel Yayınları Sayfa 175 hakkında söylemek istediklerinizi aşağıdaki yorum alanına yazabilir, emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilirsiniz.

Türkçe Ders Kitabı Cevapları
☺️ BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
love
1
happy
1
clap
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Yorum Yap