Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA

Aşağıdaki metinleri okuyunuz. Metinlerle ilgili duygu ve düşüncelerinizi anlatan bilgilendirici bir metin yazınız. Yazarken anlatımı bozan ifadeler kullanmamaya dikkat ediniz.

Aşağıdaki metinleri okuyunuz. Metinlerle ilgili duygu ve düşüncelerinizi anlatan bilgilendirici bir metin yazınız. Yazarken anlatımı bozan ifadeler kullanmamaya dikkat ediniz. ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Aşağıdaki metinleri okuyunuz. Metinlerle ilgili duygu ve düşüncelerinizi anlatan bilgilendirici bir metin yazınız. Yazarken anlatımı bozan ifadeler kullanmamaya dikkat ediniz.

6. Sınıf Türkçe Kitabı Cevapları Anka Yayınları

Soru: Aşağıdaki metinleri okuyunuz. Metinlerle ilgili duygu ve düşüncelerinizi anlatan bilgilendirici bir metin yazınız. Yazarken anlatımı bozan ifadeler kullanmamaya dikkat ediniz.

Cevap:

YETER Kİ İSTE

İnsanoğlu elindeki nimetlerin farkında olmayan bir varlık ve şikâyet etmeyi de çok seviyor. Kendisine bir iğnenin ucu azıcık batıversin kıyametleri koparıyor. Canı da çok tatlı, başına kötü bir şey geldiğinde hemen dünyaya küsüveriyor.

Ama insan her şeye rağmen mücadeleyi bırakmamalıdır. Çünkü her şeye rağmen yapılabilecek bir şeyler vardır. Bacaklarını kaybeden nice insan var. Bu insanlar hayata küsüp bir kenara çekilirlerse hayatlarını bitirmiş olurlar. Ama hayata karşı pes etmeden mücadele ederlerde nice başarılar elde edebilirler. Ampüte futbol takımımız gibi. Ampüte milli takımımızın 2 Avrupa 1 de dünya şampiyonluğu var. Bu başarılar hem kendileri hem de bizim için gurur kaynağıdır.

Bu örnekte ve Beethoven, Braille gibi örneklerde olduğu gibi insan hiçbir zaman hayata küsmemeli, mücadeleye devam etmelidir. Çünkü insanda her şeyin üstesinden gelebilecek bir güç vardır. Yeter ki istesin…

***6. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları Anka Yayınları Sayfa 240 hakkında söylemek istediklerinizi aşağıdaki yorum alanına yazabilir, emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilirsiniz.

Türkçe Ders Kitabı Cevapları
☺️ BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
clap
0
happy
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Yorum Yap