Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA

Aşağıya metnin içeriğinden hareketle iki soru yazınız. Sorularınızı arkadaşlarınıza sorunuz. Cevaplarını altlarına yazınız.

Aşağıya metnin içeriğinden hareketle iki soru yazınız. Sorularınızı arkadaşlarınıza sorunuz. Cevaplarını altlarına yazınız. ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Aşağıya metnin içeriğinden hareketle iki soru yazınız. Sorularınızı arkadaşlarınıza sorunuz. Cevaplarını altlarına yazınız.

5. Sınıf Türkçe Kitabı Cevapları Koza Yayınları

Soru: Aşağıya metnin içeriğinden hareketle iki soru yazınız. Sorularınızı arkadaşlarınıza sorunuz. Cevaplarını altlarına yazınız.

Cevap:

1. Soru: Kalenin komutanı avludaki bütün ağaçların kesilmesi emrini verince ne olmuş?

  • Cevap: Oradaki herkes ve her şey yani küçük çam ağacı, diğer ağaçlar, ağacı diken çocuk ve babası ile tüm hayvanlar ağaçların kesilmesine karşı çıkıp bu burumu engellemeye çalışmış.

2. Soru: Metnin sonunda ne olmuş?

  • Cevap: Kale komutanı ağaçların kesilmesi fikrinden vazgeçip oradan kaçmış. Oradaki herkes mutlu mesut yaşamışlar ve o günü bir daha unutmamışlar.

***5. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları Koza Yayınları Sayfa 138 hakkında söylemek istediklerinizi aşağıdaki yorum alanına yazabilir, emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilirsiniz.

Türkçe Ders Kitabı Cevapları
☺️ BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Yorum Yap