Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA

Metninizi bitirdikten sonra gözden geçirerek varsa yazım ya da noktalama hatalarınızı düzeltiniz. Eğer isterseniz metninizi öğretmeninizin kontrolünde tahtaya çıkarak okuyabilirsiniz.

Metninizi bitirdikten sonra gözden geçirerek varsa yazım ya da noktalama hatalarınızı düzeltiniz. Eğer isterseniz metninizi öğretmeninizin kontrolünde tahtaya çıkarak okuyabilirsiniz. ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Metninizi bitirdikten sonra gözden geçirerek varsa yazım ya da noktalama hatalarınızı düzeltiniz. Eğer isterseniz metninizi öğretmeninizin kontrolünde tahtaya çıkarak okuyabilirsiniz.

5. Sınıf Türkçe Kitabı Cevapları Koza Yayınları

Soru: Metninizi bitirdikten sonra gözden geçirerek varsa yazım ya da noktalama hatalarınızı düzeltiniz. Eğer isterseniz metninizi öğretmeninizin kontrolünde tahtaya çıkarak okuyabilirsiniz.

Cevap:

ÜLKEMİN GÜZELLİKLERİ

Ülkemiz bulunduğu yerden dolayı pek çok uygarlığa ev sahipliği yapmıştır. En eski dönemlerde eski Yunan Latin uygarlıkları, Roma İmparatorluğu, Bizans İmparatorluğu, Selçuklular, Osmanlı İmparatorluğu gibi pek çok ülke topraklarımızda kurulmuştur. Bu devletlerden pek çok eser günümüze ulaşmıştır. Ayrıca ülkemiz birçok doğal güzelliği de barındırmaktadır. Denizler, göller, yaylalar, nehirler, yemyeşil ormanlar gibi. İşte bu güzellikleri diğer ülkelerde tanıtıp ülkemize turist çekmeliyiz. Bunun için yabancı ülkelerin televizyon kanallarında, radyo kanallarında, reklam panolarında, toplu taşıma araçlarında reklamlar verilebilir. İnsanların en çok bulundukları stadyum gibi yerlerde de ülkemizin reklamı yapılabilir. Tüm bunların yanında belki de en güzel reklam olarak ülkemize gelen yabancı misafirleri ülkelerine memnun bir şekilde göndermek, ülkemizin yabancı insanlara tanıtımında çok önemli bir yere sahiptir.

***5. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları Koza Yayınları Sayfa 122 hakkında söylemek istediklerinizi aşağıdaki yorum alanına yazabilir, emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilirsiniz.

Türkçe Ders Kitabı Cevapları
☺️ BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Yorum Yap