Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA

Aşağıdaki görselleri inceleyiniz. Görsellerin altındaki kavramlardan birini seçerek bunun anlamı ve size çağrıştırdıkları hakkında kısa bir konuşma yapınız.

Aşağıdaki görselleri inceleyiniz. Görsellerin altındaki kavramlardan birini seçerek bunun anlamı ve size çağrıştırdıkları hakkında kısa bir konuşma yapınız. ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Aşağıdaki görselleri inceleyiniz. Görsellerin altındaki kavramlardan birini seçerek bunun anlamı ve size çağrıştırdıkları hakkında kısa bir konuşma yapınız.

5. Sınıf Türkçe Kitabı Cevapları Koza Yayınları

Soru: Aşağıdaki görselleri inceleyiniz. Görsellerin altındaki kavramlardan birini seçerek bunun anlamı ve size çağrıştırdıkları hakkında kısa bir konuşma yapınız.

Bağımsızlık-İnanç-Birlik ve beraberlik

Cevap:

BİRLİK VE BERABERLİK

İnsanlar ve milletler zaman zaman sıkıntılı dönemlerden geçebilir. İşte böyle durumlarda birlik ve beraberlik içinde olmak çok önemlidir. Örneğin Kurtuluş Savaşı’nda bütün bir millet olarak birlik olup düşmanla savaşmasaydık bu savaşı kazanmamız imkânsız olurdu. Zaten tarih derslerinden de öğrendiğimiz kadarıyla birlik ve beraberliğini kuramamış milletlerin çok kısa sürede dağılıp gittiklerini öğreniyoruz. Bu sebeple ulus olarak birlik ve beraberliğimizi her zaman korumalıyız.

***5. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları Koza Yayınları Sayfa 108 hakkında söylemek istediklerinizi aşağıdaki yorum alanına yazabilir, emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilirsiniz.

Türkçe Ders Kitabı Cevapları
☺️ BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Yorum Yap